Cumela voorwaarden

Geschiedenis

De Gebr Drijfhout V.O.F. bestaan officieel sinds 2003. Ooit begonnen met het rooien van bomen, groeiden de activiteiten van de Drijfhout's gestaag. Zo verrichten ze bv meer kraanwerk en legden ze ook bestrating aan. Het werk terrein breide zich gestaag uit van de Oude Bildtdijk,  naar het Het Bildt. En van Het Bildt naar Noord West Friesland.

Vanaf 2007 werken beide broers (Jeroen & Foppe) fulltime in het bedrijf, met vader Age als vliegende kiep voor de hand- en spandiensten en Jort Nicolai als enthousiaste medewerker. Foppe is de boomspecialist zonder enige vorm van hoogtevrees en blijft altijd rustig, wat met boomrooierij zeker nodig is. Jeroen doet meer de planning en ze vullen elkaar goed aan.

Het machinepark was inmiddels ook flink gegroeid. Er waren een grote en een kleine kraan (slechts 1.65 breed) aanwezig, meerdere tractoren, kippers en een houtversnipperaar met veel capaciteit. 

 

In 2008 werd een 15 rijen Uien-rooier ontwikkeld, die voorzag in de toenemende vraag naar capaciteit. Nog maar net klaar rooide deze machine binnen no-time 50 ha. Voor de levering van haardhout, zand, grond en grind werd het big-bag systeem geintroduceerd. Voor (snel) vervoer is er een 150pk Unimog aangeschaft, die naast de levering van big-bags ook geschikt is om vlot, over langere afstand, materialen en/of machine te vervoeren. Hierdoor werden de aanrij-tijden, bekort tot wel 60%. Op de Unimog is een kraan gemonteerd, zodat deze machine zelfstandig kan laden en lossen. Een big-bag is sneller geleverd, dan u verwacht!

 

2010 was het jaar v/d verhuizing van Nij Altoena naar de Wissel 36 in St Anne. Het bedrijf was dusdanig uit haar voegen gegroeid dat er meer machine's & materiaal buiten stond dan binnen. Het nieuwe bedrijfspand biedt tevens meer ruimte om zelf voorraden aan te houden, zodat een vlotte levering gegarandeerd is. En om de zaak compleet te maken, is een deel van het terrein ingericht als "showroom"

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jeroen & Foppe Drijfhout


De Wissel 36
9076 PT St Annaparochie
(06) 5059 6921
info@gebrdrijfhout.nl
Copyright Gebr Drijhout VOF     Privacy verklaring (pdf)